Ett kort uppdatering

Det sägs att med åldern kommer sviktande minne och det är precis det som måste hänt mig den sista tiden. Jag satt och funderade på vad som hänt sedan senaste inlägget men det står ganska still i hövve.

Jag har i alla fall varit och höftledsröntgats och armbågsröntgats. Det var husse som for dit med mig. I väntrummet fick jag träffa en annan vovve, mycket trevligt. Sedan fick jag följa med in till själva "sjukstugan". Där fick jag nåt som kallas lugnande. Ordet lugnande finns dock inte riktigt i mitt vokabulär så det gick så där. Det bet inte riktigt som det skulle så det tog ett tag innan de fick bilderna som de ville ha. Den första tanten var inte så snäll. Hon var ganska sur och ville att jag skulle ligga stilla direkt utan att jag fick hälsa på alla människor runt omkring. Då blev jag lite nervös och kissade lite. Men sen kom en snäll sköterska och hjälpte husse att hålla mig och då gick det bra. Resultatet??? Perfekt så klart. Den smidighet och spänst som jag uppvisat har ju talat sitt tydliga språk att mina leder är klanderfria.

Annars så har jag varit med husse och jobbat i Helsingborg. Vi har kört en stor grävmaskin. Jag sov jättebra i den. Vi har även kört husses kompis lastbil. Det har varit tidigare mornar men det har vart riktigt skoj. Jag har varit såå trött på kvällarna så jag har lagt mig mitt i dammhögarna på Mariehill....eller så har jag lagt mig passande under brädorna som matte stått och målat i förhoppning att få lite färg på mig så jag oxå sett ut som jag målat. Gott har jag sovit i alla fall.

Igår var jag å matte på en härlig höstpromenad efter Lagan. Det var så fint med färgerna, solen och vattnet. Matte tog kort med sin flashiga telefon men den är tyvärr så flashig att hon inte vet hur man får korten från telefonen till datorn så jag kan lägga ut dem här. Även idag har vi vart ut på en prommis. Men idag fick jag inte bara springa och flyga fram i naturen. Idag envisades matte med att vi skulle träna massa oxå. Jag antar att jag får se det positiva i det för jag fick massa korv (eftersom jag var så duktig). Och jag antar att jag inte ska klaga för vi (eller matte) gick väl 5-6 km och då kan man ju bara gissa sig till hur långt jag gick/sprang. Härligt är bara förnamnet. Jag älskar detta väder för min päls skiner så fint i solen mot alla färger.

Nu väntar vi på att husse ska jobba klart så ska vi fara till Mariehill en sväng. Kanske kan jag hitta nåt mysigt att rulla mig i.

Vi hörs snart i cybervärlden!
Kram Lexi

RSS 2.0