Ytterligare en dag på jobbet....

....å puh så trött man blir. Det var kurs idag igen. Massa övningar och jag klarar dom flesta jättebra, eller i alla fall ok. Det är riktigt skoj iaf.

Jag hade rätt, som jag skrev i förra inlägget så tordes jag inte skriva om nåt kul som skulle hända...och tyvärr gjorde jag nog rätt i det. För vi blev snuvade på en gård som vi blivit informerade om att vi skulle få =( Men vi ger inte upp och ger oss ut i jakten igen.

Vad har hänt mer? Jo jag har rymt två gånger. Ingen kan kalla mig korkad för jag har minsann kommit på hur bra jag kan gömma mig i skydd av mörkret. Jag å mörkret har lixom samma färg =) SÅ jag har tatt två rundor á fem minuter å husse och matte blev jätteskärrade. Hihi....busigt va?!?! =D

Nu ska jag mysa lite men jag skriver snart igen.

Voffvoffvoff

Jag ser spöken!!!!

Det är sant. Dom springer omkring på gården å busar. Jag står i fönstret å spanar på dom (och skäller som en toka). Just nu är det bara jag å matte hemma. Husse är på nån maskinmässa i Tyskland. Jag är faktiskt glad över att jag inte är med för jag tror inte jag gillar tysk mat, och tyska hundar skulle jag nog inte förstå så.... Jag är hemma och passar matte istället. Fast hon blir lixom skraj när jag skäller (så där utan anledning som hon säger, men det är ju spökena). Så frågan är om hon tycker att jag är så tryggt stöd, men jag ska visa henne att det är jag.

Annars då.... Jo det har ju vart en kursdag till. Jag var rätt duktig då oxå men som vanligt en av de som är mest på hugget. Det finns en stor kille där som verkligen tar det lugnt, jag kanske borde ge honom lite av min energi.

Idag har vi fått ett jätteglatt besked men jag är inte riktigt säker på att jag törs skriva om det här riktigt än men jag lovar att det kommer här om nåra dar. (Obs, jag ska inte få nån valpkompis i familjen)

Voffelivoff /Lexi

En helg i världsklass!!!!

Äntligen får jag berätta. Som jag har varit nära att spricka de senaste veckorna. Ville så gärna berätta att jag skulle få fara upp till mormor och morfar i Timrå å hälsa på men det var en överaskning för mormor så fick lova att inte säga nåt. Men nu har vi varit där å vilken helg det varit. Hade lätt kunnat stanna länge till.

Vi for upp på natten, jag sov mest hela vägen....det var långt. Vi kom upp å jag fick träffa morfar en snabbis på en Ica-parkering. Jag blev så glad att jag lyckades riva honom med en tand eller nåt så han började blöda på kinden. Men han blev inte arg på mig ändå, det var tur. Sen for han å husse iväg medan jag fick följa med matte hem till mormor och morfar. Där gick vi på en långprommis så jag fick springa av mig den långa resa. Gött. Efter några timmar kom mormor hem från jobbet. Gissa om jag blev glad och hon förvånad! Men jag tror hon blev glad oxå över att se mig. Å matte. Vi myste lite där hemma tills husse å morfar kom hem. Så glad jag blev igen, skvätte lite på golvet. Men mormor blev inte arg för det, det var tur. Matte å husse tog sedan med mig till mattes bästisar där jag fick träffa Gizmo. Han är samma lika som Ozzy fast äldre. Men han morrade lite åt mig, då vart jag allt lite förvånad, men sen blev vi lite tjenis iaf. Efter det for vi upp till stugan i Höga kusten. Åå vikken frihet. Somnade gott på golvet i husse å mattes rum. Vaknade gott i husses säng. Jag har blivit riktigt duktig på att vara smidig, hoppade upp dit utan att han vaknade =) Mormor släppte ut mig så jag fick vakna till. Sen myste jag med mormor och morfar tills matte vaknade. Efter ytterligare en stund tyckte jag att husse sovit tillräckligt så jag väckte honom. Han tycker det är mysigt. Helga helgen var underbar. Jag och morfar var ute massor. Ni skulle se stugan. Eller det runt omkring rättare sagt. Massor av blåbärsris att hoppa omkring i. En brygga ut i vattnet att stå och spana på fåglar på. Massa granar att leka under. Ja allt var helt underbart härligt. Så perfekt för en vovve som mig.

Jag hade lätt kunnat stanna kvar längre. Jag förstår nu varför matte längtar hem. Det var så underbart mysigt där. Men framför allt så var det underbart att träffa de som betyder mest i världen för matte (utöver mig och husse så klart); mormor, morfar, Thomas, Camilla & Oliver (han kunde skälla som en hund), samt Jennie (fast hon luktade katt). Fantastiska, underbara, härliga, goa! Trots att dom bara är människor.

Hemresan i mattes och min nya bil gick bra...trots att den var lika lång ner som upp. Tack mormor och morfar för denna helg. Jag hoppas vi ses snart igen, vi längtar redan efter er!!!!! Många pussar till er!

Jag vill även passa på att skicka en tanke till Ozzy vars matte å husse är på semester i nåt varmt land, utan honom =( Jag tycker att om det är någon som ska ha semester så är det Ozzy eller jag. Vi sliter ju hela dagarna med att vara lydiga och snälla och lära oss saker och göra som ni säger och....ja, jag skulle kunna fortsätta i all evighet. Å dessutom kan jag verklige se framför mig Ozzy i ett par sjyssta solbrillor, badbyxor och en färgglad paraplydrink i tassen under ett parasoll. Jaja, mina tankar är hos dig budy!!! Vi får ses å busa nåt nån dag.

Voff på er alla

RSS 2.0