Long time.....

.....lessen för det. Har vart lite mycket nu plus att husse har skaffat nåt internet som strular en massa. Fast han säger att det är mattes dator, vad vet jag....?

Det har hänt lite sen sist. Jag har vart på sista valpkursen, husse var med oxå, jättemysigt tyckte jag. Vi spårade och jag kommer nog bli rätt bra på det. Jag är ju en 7-rackarns vovve jag =)

Å det bästa av allt. Jag har fått en alldeles egen gård! (Mona: tack för grattisarna =) En gård som jag kan springa omkring på åkrarna runt omkring. En gård där jag kan gå ut i trädgården från köket när jag tröttnar på att det inte ramlar ner nåt gott från diskbänken när matte lagar mat. En gård där...ja vad ska jag säga. Så mysigt ska det bli iaf. Husse och matte är oxå jätteglad. matte säger att det fanns en mening med att det inte blev nåt med den förra gården och jag kan nog hålla med. Jippi jippi jippi!

Jag är fortfarande jätteduktig när jag känner för det vilket är oftast. Men nåra svängar förbi grannens hus, ut på åkern och till en annan granne som har hund tar jag ibland (har dock inte haft förmånen att träffa den vovven än). Så himla skoj juh. Sen har jag lärt mig att hoppa ur lastbilen vilket inte var så poppis hos matte och husse. Aj aj för min armbågar, leder och allt sånt sa de. Jag har även blivit lite bättre på att gå i koppel säger matte fast jag tycker att det är mycket roligare att gå (helst småspringa) fort och ha matte och husse hängandes i kopplet. Jag har även lyckats sova i sängen nåra gånger. Matte gick upp på natten och glömde stänga grinden så nåra timmar efteråt passade jag på att smita upp. Lade mig lite fint i fotänden. Åååå så gott jag sov. Husse sa dan efter att dom inte behölvde grinden för mig så de satte inte för den natten därpå. Samma klockslag som natten innan smög jag upp och gjorde en repris. Myyyys. Husse och matte tycker det är mys oxå faktiskt. Men nu får jag sova på min vanliga plats igen, med grind för trappen. Men nånting säger mig att jag kanske har tur till helgen igen.  Har lite bilder jag vill dela med mig oxå:

Här är jag bäbis. Visar hur duktig jag är på att gräva. Grävar´n Lexi!


Så här kan man se ut om man sprugit massa i högt, blött och smutsigt gräs. =/


En hel hög med tassar


Här grejar jag med min nya aktivitetsleksak. Enligt uppgift skulle det vara hög svårighetsgrad på den. Jo men hej, efter två, tre gånger så behöver jag knappt tänka nåt. Enkelt! Men jag tränar på att lägga klossarna i en fin hög och/eller ge dem till husse och matte i handen. Duktig vovve!!!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


♥Till sist, men det mest speciella, vill jag skänka en tanke till husses mormor som tyvärr lämnat oss. Jag hann trist nog aldrig träffa  henne men jag tror att hon skulle ha gillat mig, och jag henne, för alla berättar så mysiga saker om henne. Hon var visst en jättehärlig mormor (och farmor) med glimten i ögat och en räv bakom örat. Bara det där med räven gör ju att hon och jag skulle matchat hur bra som helst, hon hade en räv och jag ser ut som en räv. Ment to be! Tror i alla fall att hon sitter på ett skönt, fluffigt moln och äter goda levergodisar medan tittar på oss (tappa en till mig snälla).....och hon finns i allas våra tankar. En riktigt Lexi-puss till dig "gammel-mormor".♥

Puss till er alla

(Mormor och morfar - snart ses vi. Jag önskar mig nåt gott ben i julklapp. *längtar*)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0